Tjänster

Innehållsförteckning

Våra Begravningstjänster i Strömsund

Vi på begravningsbyrå Strömsund erbjuder kompletta begravningstjänster oavsett behov och önskemål. Du kan med andra ord lita på att du som väljer att anlita oss får precis den hjälp och det stöd du efterfrågar under denna tuffa stund i livet.

Vårt största och främsta fokus är att du i samråd med andra nära anhöriga till den bortgångne ska bemötas med den värme och respekt ni förtjänar. Du kan lita på att vi erbjuder den hjälp just ni vill ha, till och med det där lilla extra!

Kostnadsfri rådgivning för begravningar i Strömsund.

Boka personlig och kostnadsfri rådgivning med någon av våra erfarna rådgivare.
Boka gratis rådgivning här

Begravningar

Vår främsta tjänst som begravningsbyrå i Strömsund är självklart att hjälpa dig med planering och arrangerande av begravning. Tack vare våra breda kunskaper och långa erfarenheter kan vi hjälpa dig med begravningsarrangerade oavsett önskemål, det alltså oavsett religion eller tro, önskemål om seder och traditioner. Vi är din pålitliga och flexibla begravningsbyrå i Strömsund.

Minnestund

Utöver begravningar kan vi på begravningsbyrå Strömsund hjälpa dig att både planera och anordna en minnesstund efter begravningen. Detta är ofta en ceremoni som uppskattas av både nära anhöriga och andra inbjudna. Vi ser självklart till att även denna blir personlig och minnesvärd.

Juridiska frågor

Skulle ni behöva kan vi även hjälpa dig med diverse juridiska frågor som berör de juridiska aspekterna i samband med ett dödsfall. Vi kan bland annat hjälpa er med testamente, arvsskiften och uppdelningar inom familjen/ släkten. Kontakta oss och beskriv dina behov så ser vi till att lösa det tillsammans med dig.

Author photo
Torsten
Skribent
Torsten är en erfaren journalist och skribent som i många år har arbetat som frilansare. Numera är han ansvarig för innehållet på denna webbplats samt för alla dess artiklar och guider.